GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Knarkbeslag i Uppsala värt minst 20 miljoner

Ett rekordbeslag av narkotika i Uppsala bedöms vara värt mellan 20 och 30 miljoner kronor i missbrukarledet, rapporterar Upsala Nya Tidning.
Brott • Publicerad 18 januari 2018 • Uppdaterad 19 januari 2018
Tramadol, narkotikaklassad medicin. Arkivbild
Tramadol, narkotikaklassad medicin. Arkivbild
Foto: Jessica Gow/TT

Knarket, som sammanlagt väger uppåt 500 kilo, hittades vid ett tillslag mellan jul och nyår i två bostäder i stadsdelen Gottsunda. Enligt tidigare uppgifter till UNT bestod beslaget delvis av det narkotikaklassade läkemedlet Tramadol.

Två män, 24 respektive 30 år gamla, sitter häktade på sannolika skäl misstänkta för grovt narkotikabrott. Den äldre av dem misstänks även för grovt vapenbrott. Båda nekar till brott.

KB/TT
Så här jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.