Nyheter

Karlshamn: Tolv omhändertagna för fylleri under kvällen och natten

Karlshamn Artikeln publicerades
Arkivbild.
Foto: Stina Stjernkvist/TT
Arkivbild.

Under lördagskvällen och natten mot söndagen har sammanlagt minst tolv personer omhändertagits för fylleri i Karlshamn där Östersjöfestivalen pågått under andra halvan av veckan.

Det rapporterar polisen tidigt på söndagsmorgonen.

– Det har varit ganska hög fyllenivå och lite småstök. Sedan kan jag inte säga om det är mer eller mindre än tidigare år, säger Magnus Hansson, jourförundersökningsledare vid polisen i Karlskrona.

Polisen rapporterar även om ett sexuellt ofredande samt om några fall av misshandel i Karlshamn. Men inget av dessa ska ha lett till gripande eller krävt sjukhusvård, enligt polisen.

I Karlskrona har tre personer omhändertagits för fylleri under lördagskvällen och natten mot söndagen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.