GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

En död och många saknade efter Floridaolycka

USA • Publicerad 26 januari 2022
Amerikansk kustbevakning söker överlevande i havsområden mellan Bahamas och Florida.
Amerikansk kustbevakning söker överlevande i havsområden mellan Bahamas och Florida.Foto: USA:s kustbevakning via AP/TT

Kustbevakningen i Florida har påträffat en död efter den svåra båtolyckan utanför den amerikanska delstatens kust. 38 personer saknas fortfarande.

Det förlista fartyget kom från Bahamas och kustbevakningen misstänker människosmuggling. Kustbevakningens representanter sade på en presskonferens på onsdagen att stora insatser pågår för att hitta de saknade.

– Ju längre de återstående är kvar i havet desto svårare – och mer otroligt – blir det att finna överlevande, sade Jo-Ann Burdian på en presskonferens på onsdagen.

Flera fartyg och luftfarkoster söker områden från Bimini på Bahamas till Fort Pierces inlopp i Florida, enligt kustbevakningen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.