Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Efterlyst svensk gripen i stor knarkhärva

Brott • Publicerad 12 september 2021
Cirka 1,2 ton cannabis hittades i Göteborg förra året gömda i marmorplattor från Marocko. Nu har en efterlyst misstänkt gripits i Grekland. Arkivbild.
Cirka 1,2 ton cannabis hittades i Göteborg förra året gömda i marmorplattor från Marocko. Nu har en efterlyst misstänkt gripits i Grekland. Arkivbild.Foto: Foto: Tullverket

En internationellt efterlyst svensk man misstänkt i en stor knarkhärva har gripits i Thessaloniki, rapporterar GT med hänvisning till den grekiska nättidningen Ekathimerini.

Den 32-årige mannen efterlystes efter ett rekordbeslag i Göteborg 2020. Det handlade om 1,2 ton cannabis gömt inuti marmorskivor i containrar från Marocko.

– Han är en nyckelfigur i brottsligheten i Göteborg, säger Markus Karlsson, biträdande enhetschef Tullkrim väst, till GT.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons