unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

BILDEXTRA: Du vet att du är i Blekinge när...

Du vet att du är i Blekinge när... har blivit ett omåttligt populärt inslag i Blekinge Läns Tidning. Era bilder finns här på BLT.se. Se alla inskickade bilder i bildspelet nedan och ta chansen att få din bild uppvisad. Instruktioner om hur du skickar in din bild finns längre ner i artikeln.
Du vet att du är i Blekinge när det historiska blandas med det moderna. Bilden tagen ifrån Dragsö i Karlskrona av Mikael Tillenius.
Du vet att du är i Blekinge när det historiska blandas med det moderna. Bilden tagen ifrån Dragsö i Karlskrona av Mikael Tillenius.
Foto: Mikael Tillenius

Så skickar du in din bild:

Bifoga bilden i ett mejl.

Skriv en kort beskrivning till bilden i ämnesraden av mejlet.

Exempel: Du vet att du är i Blekinge när du ser blommorna slå ut. Bilden är tagen i Karlshamn av Nils Nilsson.

OBS! All information måste stå i ämnesraden, detta för att publiceringen ska bli rätt på blt.se

Mejlet skickar du till: blekingebilden@shootitlive.com

Vi kommer även i fortsättningen publicera läsarbilder på sidan 3 i Blekinge Läns Tidning samt i e-BLT söndag i mån av plats.

Alla bilder som skickas in kommer att publiceras löpande. Undantag görs för bilder som inte följer de pressetiska reglerna.