Nyheter

Bildextra: Du vet att du är från Blekinge när...

Blekinge

Du vet att du är i Blekinge när... har blivit ett omåttligt populärt inslag i Blekinge Läns Tidning. Nu tar era bilder plats även här på blt.se. Se alla inskickade bilder i bildspelet nedan och ta chansen att få din bild uppvisad. Instruktioner om hur du skickar in din bild finns längre ner i artikeln.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Så skickar du in din bild:

Bifoga bilden i ett mejl.

Skriv en kort beskrivning till bilden i ämnesraden av mejlet.

Exempel: Du vet att du är i Blekinge när du ser blommorna slå ut. Bilden är tagen i Karlshamn av Nils Nilsson.

OBS! All information måste stå i ämnesraden, detta för att publiceringen ska bli rätt på blt.se

Mejlet skickar du till: blekingebilden@shootitlive.com

Vi kommer även i fortsättningen publicera läsarbilder på sidan 3 i Blekinge Läns Tidning samt i e-BLT söndag i mån av plats.

Alla bilder som skickas in kommer att publiceras löpande. Undantag görs för bilder som inte följer de pressetiska reglerna.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.