Nyheter

”Det finns många sätt att tackla detta livsnödvändiga område”

BLEKINGE Artikeln publicerades
Rasmus Degeskär.
Rasmus Degeskär.

Rasmus Degerskär, musiker och sjuksköterska, är ambassadör för #vistårbakom.

”Musiken och Vapenbröder blev en rastplats för känslor som jag inte kunnat uttrycka tidigare, och jag lärde mig att göra något verkligt av dem.

På scen, i mellansnacken, lärde jag mig att ta mig själv på allvar. När man har en mikrofon i handen och en publik som lyssnar kommer en möjlighet på köpet, och jag försökte omfamna den.

I dag arbetar jag med mäns sexuella- och psykiska hälsa, något som jag själv saknat när jag växte upp och fortfarande gör som snäppet äldre.

Det finns många sätt att tackla detta livsnödvändiga område, jämställdhet, och det säger sig självt att det blir bättre om vi gör det tillsammans.

Tack för engagemanget och för att jag får vara en del av det här.”

Rasmus Degerskär

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.