1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Bubbles grattar vinnarna

Finalen i Makarottis Piggelintävling blir av sällan skådat slag.
Bubbles kommer för att gratulera vinnarna.
Samtidigt kan familjen tjäna sig en hacka på Fyndtorget Live.
Nyheter • Publicerad 22 april 2002

Det är den 25 maj du ska söka dig till BLT:s gård på Landbrogatan i Karlskrona. Självklart finns Makarotti där, i vårt fikahörn kan du köpa billig fika och koppla av en stund.

Samtidigt kan du passa på att träffa BLT:s fotograf Thomas Persson. För en tid sedan publicerade BLT hans bildreportage om människor som lever på en soptipp i Litauen. Han kommer att finnas på plats för att visa fler bilder samt berätta om sina upplevelser.

Makarotti skänker också intäkterna från fiket till just Litauenhjälpen.

Denna dag kröner vi också vinnarna i vår Piggelintävling. Och vinnarna får ta emot priset ur Bubbles händer. De finns i Hoglands park där de ger konsert och så fort den är avslutad, cirka 15.30, är det dags för prisutdelning av Säljö-äventyret.

BLT:s gård kommer denna dag att sjuda av liv eftersom vi upprepar en favorit i repris - Fyndtorget Live. Den ultimata platsen för dig som rensat källaren, vinden eller som tröttnat på dina gamla prylar. Annons för anmälan finns i BLT i morgon.

Som om inte detta vore nog tänkte vi låta alla besökare tävla lite också. Hur får du veta om du besöker vårt fikahörn, men så mycket kan vi avslöja att priset, det passar bra att ge mor på söndagen den 26 maj. Då är det ju mors dag.

Alla barn kan dessutom föreviga sitt besök på en äkta BLT-löpsedel.

Vi ser fram emot att få möta dig.

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.