GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

BTH får miljoner till forskningsprojekt

Blekinge • Publicerad 27 december 2017

BTH, Blekinge Tekniska Högskola, har blivit beviljade medel av KK-stiftelsen för att bedriva ett forskningsprojekt, ViaTecH, med målet att utveckla visuella och interaktiva system där människan och upplevelsen står i centrum.

Enligt ett pressmeddelande ska projektet pågå under fyra år med en totalbudget på cirka 30 miljoner kronor. KK-stiftelsen, företagen och BTH står för en tredjedel var.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.