GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

BLT-Sydöstran Live: Debatt om klyftan mellan stad och landsbygd

Är landsbygden bortglömd av våra politiker? Vad behövs för att de mindre orterna också ska blomstra? Är utvecklingen bara ett ansvar för dem som bor där, eller en angelägenhet för hela samhället?

De här frågorna, och många fler, diskuteras vid onsdagens BLT-Sydöstran Live, med avstamp i Vilshult i Olofströms kommun. Den helt digitala debatten direktsänds på blt.se och sydostran.se och leds av Sydöstrans politiske chefredaktör Stig-Björn Ljunggren. Medverkar gör bland andra Olofströms kommunalråd Morgan Bengtsson (S) samt Vilshultsborna Malin Åman och Johan Kajrup.

Du som vill följa samtalet under direktsändningen kan själv delta i diskussionen genom att kommentera och ställa frågor i vår chatt.

Debatten startar klockan 14.00.

Läs mer