GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Coronavirus

Blekingetrafiken har tappat 30 procent av resenärerna

När skolor stänger och många jobbar hemma som en effekt av coronakrisen minskar resandet med kollektivtrafiken. Hittills har Blekingetrafiken tappat 30 procent av resenärerna.
Blekinge • Publicerad 19 mars 2020
Rasmus Månsson, tillförordnad marknad- och försäljningschef på Blekingetrafiken
Rasmus Månsson, tillförordnad marknad- och försäljningschef på Blekingetrafiken

Det innebär cirka 7 500 resor mindre varje dag rapporterar SVT Nyheter Blekinge.

– Man har tagit beslut på att vissa skolor stänger, högskolan stänger och många jobbar hemma. Så att det är klart att det blir en effekt på resandet, säger Rasmus Månsson, tillförordnad marknads- och försäljningschef på Blekingetrafiken, till SVT.

Maria GisselquistSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.