Nyheter

Betaltjänsten Swish låg nere

Karlskrona (TT/BLT) Artikeln publicerades

Betaltjänsten Swish drabbades av stora problem vid 20-tiden på torsdagen. Under kvällen har inga betalningar kunnat genomföras och tjänsten låg nere ännu vid 22.30-tiden.

– Vi har ett helt team som felsöker. Det är störningar i hela systemet, sa Sofia Norén, pressansvarig vid Swish till TT (Tidningarnas Telegrambyrå) tidigare under kvällen.

Klockan 22.45 meddelade företaget via sin Facebooksida att det tidigare driftstoppet för Swish var löst och det gick att swisha och ta emot Swish-betalningar utan problem igen. Betaltjänsten drivs som ett samarbete mellan sex av Sveriges största banker, där andra banker också kopplat på.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.