Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Ännu en tonåring häktad för Malmömord

Brott • Publicerad 7 maj 2021
Polis och avspärrningar kring Ärtholmens koloniområde i Malmö efter att en person hittats död i slutet av april. Arkivbild.
Polis och avspärrningar kring Ärtholmens koloniområde i Malmö efter att en person hittats död i slutet av april. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Ytterligare en 18-åring har häktats för misstänkt för inblandning i mordet på en tonåring i ett koloniområde i Malmö.

Efter häktningsförhandlingen under fredagseftermiddagen kom Malmö tingsrätt fram till att han är på sannolika skäl misstänkt för mord.

Annons

– Min klient förnekar brottet. Han har ingenting med det här att göra, säger hans försvarsadvokat Viktor Banke till Sydsvenskan.

Sedan tidigare sitter en annan 18-årig man häktad, och under torsdagen stärkes brottsmisstankarna då han omhäktades på sannolika skäl misstänkt för mord, vilket är den starkare misstankegraden.

Den mördade hittades i koloniområdet med skottskador tidigt på morgonen den 23 april. Han var jämngammal med de mordmisstänkta.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons