unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Repris: BLT-Sydöstran Live: Boksamtal med Reimers och Ljunggren

Kan borgerligheten återuppstå? Frågan diskuteras i BLT-Sydöstran Live klockan 14 i dag, torsdag.

I eftermiddag blir det ett boksamtal om den nya antologin ”Efter Alliansen: Idéer för en ny borgerlighet”. Medverkar gör bokens redaktör Emanuel Örtengren, Carl-Vincent Reimers, ledarskribent på BLT och medförfattare samt Sydöstrans politiske chefredaktör Stig-Björn Ljunggren samt

I Efter Alliansen funderar rutinerade profiler och kommande ledare kring borgerlighetens vägval i 2020-talets Sverige. Carl-Vincent Reimers har skrivit ett av kapitlen på temat nationell identitet och svenskhet. Boken riktar också fokus mot samstyret i Sölvesborg och vilka konflikter där som kan bli relevanta på nationell nivå.

Samtalet livesänds på vår sajt.

I panelsamtalet om boken Efter alliansen medverkar Stig-Björn Ljunggren, bokens redaktör Emanuel Örtengren och Carl-Vincent Reimers.
I panelsamtalet om boken Efter alliansen medverkar Stig-Björn Ljunggren, bokens redaktör Emanuel Örtengren och Carl-Vincent Reimers.