1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Repris: BLT-Sydöstran Live: Boksamtal med Reimers och Ljunggren

Kan borgerligheten återuppstå? Frågan diskuteras i BLT-Sydöstran Live klockan 14 i dag, torsdag.
Blekinge • Publicerad 8 april 2021

I eftermiddag blir det ett boksamtal om den nya antologin ”Efter Alliansen: Idéer för en ny borgerlighet”. Medverkar gör bokens redaktör Emanuel Örtengren, Carl-Vincent Reimers, ledarskribent på BLT och medförfattare samt Sydöstrans politiske chefredaktör Stig-Björn Ljunggren samt

I Efter Alliansen funderar rutinerade profiler och kommande ledare kring borgerlighetens vägval i 2020-talets Sverige. Carl-Vincent Reimers har skrivit ett av kapitlen på temat nationell identitet och svenskhet. Boken riktar också fokus mot samstyret i Sölvesborg och vilka konflikter där som kan bli relevanta på nationell nivå.

Samtalet livesänds på vår sajt.

I panelsamtalet om boken Efter alliansen medverkar Stig-Björn Ljunggren, bokens redaktör Emanuel Örtengren och Carl-Vincent Reimers.
I panelsamtalet om boken Efter alliansen medverkar Stig-Björn Ljunggren, bokens redaktör Emanuel Örtengren och Carl-Vincent Reimers.
Anders NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.