1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Alla hjärtans dag – storhelgen för vänsterprassel

Alla hjärtans dag är högsäsong för otrohet.
Det hävdar dejting­sajten Victoria Milan som har frågat 3 000 av sina medlemmar hur de vill fira årets mest romantiska dag.
Nyheter • Publicerad 14 februari 2013
Föredrar otroheten. Enligt otrohetssajten Victoria Milan vill majoriteten av ­deras medlemmar helst fira Alla hjärtans dag med älskaren/älskarinnan.
Föredrar otroheten. Enligt otrohetssajten Victoria Milan vill majoriteten av ­deras medlemmar helst fira Alla hjärtans dag med älskaren/älskarinnan.Foto: Foto Forsell

Minst sugna på vara romantiska tillsammans med sina äkta män är sajtens kvinnliga medlemmar. Så många som 65,9 procent av kvinnorna skulle helst vilja fira Alla hjärtans dag med sin älskare. Och samma sak säger 51 procent av männen.

Det de flesta av de tillfrågade önskar sig är en natt tillsammans med älskaren/älskarinnan på ett mysigt hotell.

Och till den romantiska natten hör även en present.

– Vår undersökning visar att männen köper dyrare presenter till sin älskarinna än till hustrun. 20 procent av våra manliga medlemmar säger att de är beredd att köpa en present för upp mot 20 000 kronor till sin älskarinna på Alla hjärtans dag, säger Dominika Pecynski på dejtingsajten Victora Milan.

Motsvarande summa till hustrun ligger på mellan 500–1?000 kronor, enligt under­sökningen.

Vilka ursäkter använder de otrogna medlemmarna för att slippa undan partnern hemma?

– Männen använder övertidjobb, eller att de missat sista flyget eller tåget. Kvinnor skyller på att de har sin träningsklass eller har ­bokat en träff med vänner, säger Dominika Pecynski.

Fotnot: Dejtingsajten Victoria Milan vänder sig till personer i parförhållande som vill dejta utanför det äktenskapliga sovrummet.

Simone Hansen
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.