1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Tävla om två filmer!

VILL DU VINNA?
Nyheter • Publicerad 15 mars 2013
Foto: 

PARANORMAL ACTIVITY 4

År 1980 kom en klassisk rysare, där Jack Nicholson tillsammans med sin familj flyttar in i ett avlägset hotell i Klippiga bergen.

VAD HETER FILMEN?

Skriv ner ditt svar tillsammans med namn och adress på ett vykort och skicka in det till:

Sydöstran, 371 88 Karlskrona.

Du kan även skicka via mail, då gör du det på adress: lasse.larsson@sydostran.se

Glöm inte ditt namn och adress, samt svaret på frågan.

Vill du i stället vinna PARANORMAN skriver du namnet på denna i ditt mail eller på ditt vykort.

Senast på fredag vill vi ha ditt vykort eller mail. Vinnarna presenteras i Sydöstran om två veckor.

Skräck: Man kvider av rädsla i tv-soffan

PARANORMAL ACTIVITY 4

Skräck

Lämplig från 15 år

Speltid: 1 tim 33 min

PARAMOUNT

När Katie försvann med sin brorson Hunter (i del tre) lämnades inga överlevande. I samma område som Katie och lilla Hunter försvann för fem år sedan, upplever Alice och hennes mamma att underliga saker händer sedan de nya grannarna Katie och hennes son Robbie flyttat in. Plötsligt ringer Robbie på dörren och frågar om han kan få stanna hos Alice familj, eftersom hans mamma tagits in på sjukhus. Problemet är att ingen verkar ha träffat hans mamma Katie... Den här gången är det den yngsta dottern i en familj som kommer att bevittna varenda skräckinjagande händelse från det att de nya grannarna anländer. Det är inte utan att man sitter och kvider av rädsla i tv-soffan.

Spökäventyr för hela familjen

PARANORMAN

Animerad

Svenskt tal

Lämplig från 11 år

Speltid: 1 tim 28 min

UNIVERSAL

I filmen ”Sjätte sinnet” kunde lille Cole se döda människor, den filmen var för vuxna. Men nu kommer en film i samma anda för barn och den är helt klart sevärd. Faktiskt riktigt rolig om jag ska vara ärlig. Huvudfiguren i Paranorman är en liten kille som är lite udda, han kan nämligen se och snacka med personer som är döda. När staden han bor i drabbas av en hundraårig förbannelse – gissa vem man ringer då? Norman får kämpar mot zombies, spöken, häxor och, värst av allt, vuxna, för att rädda byn där han bor från den hundraåriga förbannelsen. Och jag kan lova er, det är inte så otäckt som det låter – snarare tvärtom.

LASSE LARSSON

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.