Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Young och Williams firar med återutgivning

I år är det 50 år sedan Neil Youngs legendariska album "Harvest" kom ut. Det uppmärksammar den kanadensiske artisten genom att ge ut albumet på nytt.
Musik • Publicerad 14 oktober 2022
Neil Young firar att det är 50 år sedan albumet "Harvest" släpptes. Arkivbild.
Neil Young firar att det är 50 år sedan albumet "Harvest" släpptes. Arkivbild.Foto: Amy Harris/AP
Robbie Williams slår på stort inför 25-årsjubileet av "Life thru a lens". Arkivbild.
Robbie Williams slår på stort inför 25-årsjubileet av "Life thru a lens". Arkivbild.Foto: Eduardo Verdugo/AP

Med på köpet får fansen även en två timmar lång och tidigare outgiven dokumentär, "Harvest time", en konsertfilm samt en inbunden fotobok med förord av fotografen Joel Bernstein, skriver Pitchfork.

Klassikern "Heart of gold" är tillsammans med "Bad fog of loneliness", "Journey through the past" och "Dance dance dance" några av låtarna från konsertfilmen som spelades in av BBC i februari 1971.

Annons

Även artistkollegan Robbie Williams har skäl att fira i år. Inför 25-årsjubileumet av hans debut "Life thru a lens", med spår som "Angels", "Let me entertain you" och "Old before I die", meddelar sångaren att han kommer att ge ut en specialversion av albumet.

I december kommer en utökad lyxutgåva på hela fyra cd. Förutom originalskivan innehåller boxen B-sidor och bonusspår, tidigare outgivna demoinspelningar, repetitionsinspelningar, exklusiva remixer samt en ljudupptagning från Williams konsertfilm "Live in your living room", skriver NME.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons