Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

TV4 avbryter samarbete med manlig programledare

Nöje • Publicerad 16 september 2021
TV4 går inte in i några nya produktioner med en manlig programledare som angrep en kvinna på en personalfest. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

TV4 avbryter samarbetet med en manlig programledare efter att denne angripit en kvinna på en personalfest, skriver Expressen. Mannen ska ha hållit i och brottats med henne efter att hon försökte hindra honom från ett köra ett mindre fordon berusad.

TV4 har redan tidigare tagit bort mannen från en planerad produktion och har sedan dess pratat med alla inblandade för att få en samstämmig bild av vad som hänt. Nu bryter de samarbetet med honom helt. Mannen är inblandad i flera produktioner på kanalen.

Annons

– Det här är ett tungt beslut, det handlar om en person som betett sig oacceptabelt men också är uppskattad, säger TV4:s programdirektör Viveka Hansson till Expressen.

Program som redan är inspelade där mannen ingår kommer dock att sändas.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons