Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Förste mannen fick lämna "Let's dance"

Lyft, rekvisita på scenen, dramatisk inlevelse och tekniska detaljer som sitter. Det var önskemålen från juryn inför den tredje deltävlingen i "Let's dance".
Tv • Publicerad 2 april 2022
Illusionisten Henrik Fexeus och danspartnern Malin Watson har dansat klart för den här gången. Pressbild.
Illusionisten Henrik Fexeus och danspartnern Malin Watson har dansat klart för den här gången. Pressbild.Foto: Annika Berglund/TV4
SVT-programledaren Markus Granseth dansar tillsammans med Cecilia Ehrling Danermark. I kväll hamnade paret i duell. Pressbild.
SVT-programledaren Markus Granseth dansar tillsammans med Cecilia Ehrling Danermark. I kväll hamnade paret i duell. Pressbild.Foto: Pillan Thelaus/TV4

Kvällens uppgift för de tävlande var att "visa sin andra sida", vilket för tv-personlighet Marie Mandelmann betydde en hiphop-inspirerad samba med utsläppt hår.

– Du är så full av överraskningar och har de snyggaste dansbenen, sade juryns Ann Wilson.

Annons

Några toppoäng blev det dock inte denna lördagskväll. När alla par hade dansat låg lantbrukaren på sista plats tillsammans med danspartnern Jonathan Näslund.

Äventyraren Aron Anderson fick dock även den här veckan lovord från juryn som tyckte att hans jive var "magisk att titta på". Även artisten Eric Saade fick beröm för sin businessinspirerade cha cha.

– Du levererar en legaction som jag skulle förvänta mig i vecka åtta, sade Dermot Clemenger.

Doktor Mouna Esmaeilzadeh, som hängde på fallrepet förra veckan, dansade revbensskadad men fick hyfsade poäng av juryn för sin American smooth och tv-tittarna höll uppenbarligen med för hon slapp duell den här veckan.

Till skillnad från förra lördagen var det i stället två män som hamnade i duell: illusionisten Henrik Fexeus och Bolibompa-programledaren Markus Granseth.

Duellen avgörs enbart genom tittarröster och efter att de dansat sin American smooth respektive tango ytterligare en gång valde tv-tittarna att rädda kvar Markus Granseth.

Fakta: De är kvar i "Let's dance"

Mouna Esmaeilzadeh, hjärnforskare och tv-personlighet

Marie Mandelmann, tv-personlighet

Aron Anderson, äventyrare

Eric Saade, artist

Filip Dikmen, komiker

Lisa Ajax, artist

Cecilia von der Esch, skådespelare

Markus Granseth, programledare

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons