Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Tom Cruise ska spela in film i yttre rymden

Film • Publicerad 9 oktober 2022
Tom Cruise kommer ta sig an rymden som scen när han i ett kommande projekt ska filma på den internationella rymdstationen, ISS.
Tom Cruise kommer ta sig an rymden som scen när han i ett kommande projekt ska filma på den internationella rymdstationen, ISS.Foto: Ahn Young-joon/AP/TT

Skådespelaren Tom Cruise ska ha skrivit på ett filmprojekt som bland annat kommer att spelas in på den internationella rymdstationen ISS, skriver NY Post.

Projektet var på tapeten redan 2020, men bordlades då på grund av covid-19. Nu uppges det vara klart att den 60-årige Cruise, tillsammans med regissören Doug Liman, siktar mot rymden som inspelningsplats.

Det mesta av filmen kommer ändå att spelas in på jorden men man tror och hoppas att Cruise, som är känd för att göra sina stunts själv, med det här projektet inte bara blir den första agerande skådespelaren i rymden utan även den första civilperson som gör en rymdpromenad utanför rymdstationen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons