Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Systrarna Hoss får egen realityserie

De är två av Kändissveriges mest synliga pr-personligheter. Nästa år får systrarna Roshanak "Roshi" och Sharareh Hoss en egen realityserie.
Nöje • Publicerad 1 december 2022
Tittarna får följa Roshanak och Sharareh Hoss i en realityserie på TV4 Play 2023. Arkivbild.
Tittarna får följa Roshanak och Sharareh Hoss i en realityserie på TV4 Play 2023. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

I mars blir det premiär för realityserien "Systrarna Hoss" på TV4 Play. Roshi och Sharareh Hoss, som är uppvuxna i Falun, driver sedan flera år en egen byrå och har utsetts till några av Sveriges mest inflytelserika pr-konsulter.

"I vår serie får Sverige kika in och komma nära Stockholms mest glittriga scen, där baksidan av att leva det livet vi valt framhävs på det mest ärliga och nakna sätt", säger Roshi Hoss i ett pressmeddelande.

Roshi Hoss har en bakgrund från artistvärlden och har tävlat i Idol. Dessutom har hon synts på scen med sin barndomskompis Molly Sandén. Sharareh Hoss har bland annat arbetat inom modevärlden innan hon slog sig ihop med sin syster för att bland annat arbeta med att marknadsföra influerare och artister.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons