Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Stormare: Tror på ufon och utomjordingar

Peter Stormare tror på utomjordiskt liv och när han dör planerar han att dricka whisky med John Lennon. Det avslöjar han i en brittisk tidningsintervju.
Nöje • Publicerad 19 september 2021
Peter Stormare. Arkivbild.
Peter Stormare. Arkivbild.Foto: Nils Petter Nilsson/TT

Han har berättat om sin tro på det övernaturliga i flera tidigare sammanhang, och i en intervju för tidningen Independent ger den kände Hollywoodsvensken nu ytterligare några insikter.

– Jag brukar få frågan om jag tror på utomjordingar och ufon och då säger jag javisst, för det är roligare att tro än att vara en nejsägare. Jag tycker synd om folk som inte tror på något alls eller som tror att allt bara blir svart när man dör, säger han.

Annons

– Det kan du tro på, men själv ska jag sitta med John Lennon och Jimi Hendrix, dricka fin whisky, prata och spela gitarr.

Skådespelaren berättar också att han besitter synska förmågor, som yttrar sig i oförklarliga instinkter eller röster som guidar honom i vissa riktningar. Krafterna har han ärvt från sin mamma, förklarar han.

– Det kom från hennes far och sedan sedan vidare till mig, och förhoppningsvis får mina två döttrar också gåvan. Den kan vara mycket utmattande, men för det mesta är den väldigt givande.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons