GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skådespelarna i "Sex and the city" samlade igen

Tv • Publicerad 13 juni 2021
Sarah Jessica Parker har börjat jobba med uppföljningen till "Sex and the city". Arkivbild.
Sarah Jessica Parker har börjat jobba med uppföljningen till "Sex and the city". Arkivbild.
Foto: Charles Sykes/AP/TT

Skådespelarna från "Sex and the city" har börjat jobba med en uppföljning till serien. Sarah Jessica Parker (som spelare berättare och journalisten Carrie Bradshaw) har publicerat en bild på sig själv på Instagram tillsammans med kollegorna Cynthia Nixon och Kristin Davis. Hon skriver också att de samlats igen för att läsa igenom de första avsnitten till den nya serien. Själva upplevelsen liknar hon vid att äta "en efterrättsglass", uppger The Guardian.

Den nya serien heter "And just like that..." och beskrivs som en uppföljare till "Sex and the city" vars huvudpersoner nu kommer att vara i 50-årsåldern. Kim Catralls roll Samantha Jones är dock inte med i de nya avsnitten.

Något premiärdatum har ännu inte meddelats.

Originalet, "Sex and the city", bygger på boken från 1997 med samma namn, skriven av Candace Bushnell, och handlar om journalisten Carrie Bradshaw som varje vecka skriver en tidningsspalt med titeln "Sex and the city". Tv-serien hade premiär 1998 och rönte stora framgångar. Totalt sändes sex säsonger.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer