Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Sjödin och Salming i "Vem tror du att du är?"

Tv • Publicerad 12 april 2022
Agneta Sjödin är en av deltagarna i programmet "Vem tror du att du är?", som visas i höst på discovery+ och Kanal 5. Arkivbild.
Agneta Sjödin är en av deltagarna i programmet "Vem tror du att du är?", som visas i höst på discovery+ och Kanal 5. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Agneta Sjödin och Börje Salming är två av de släktforskande deltagarna i programmet "Vem tror du att du är?", som visas i höst på Discovery+ och Kanal 5, enligt ett pressmeddelande.

Tidigare har bland andra Felix Herngren, Carolina Gynning och Johan Ulveson ägnat sig åt släktforskning efter att den tidigare SVT-långköraren flyttade till Discovery Networks hösten 2021.

Annons

I serien får de medverkande inte bara besöka historiska miljöer, utan även leva sig in i sina släktingars vardag genom att prova på yrkesroller och tidsenliga kläder.

"Det är väldigt roligt att få förvalta och förnya det här programmet tillsammans med Warner och vi ser mycket fram emot en ny säsong. Det kommer bli personligt, spännande, omtumlande och många skratt och tårar", säger Mattias Askergren, exekutiv producent på Discovery Networks i pressmeddelandet.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons