Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Shannen Dohertys cancer spridd till hjärnan

Tv • Publicerad 8 juni 2023
Skådespelaren Shannen Doherty har genomgått strålningsbehandling efter att hennes bröstcancer spridit sig till hjärnan. Arkivbild.
Skådespelaren Shannen Doherty har genomgått strålningsbehandling efter att hennes bröstcancer spridit sig till hjärnan. Arkivbild.Foto: John Salangsang/AP/TT

Skådespelaren Shannen Doherty, känd bland annat för sin roll som Brenda Walsh i tv-serien "Beverly Hills, 90210", berättar i ett känslosamt inlägg på Instagram att hennes cancer spridit sig till hjärnan, rapporterar CNN.

På tisdagen publicerade Doherty en video på Instagram som visar när hon, med tårfyllda ögon, genomgår strålningsbehandling.

Annons

"Det är uppenbart hur rädd jag är", skriver Shannen Doherty och fortsätter:

"Oron... tajmingen... Det är så här cancer kan se ut".

Den nu 52-åriga Shannen Doherty drabbades av bröstcancer 2015 som dock behandlades framgångsrikt. 2020 meddelade Doherty att cancern kommit tillbaka och spred sig.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons