Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Scarlett Johansson gör ny Marvelfilm

Scarlett Johansson arbetar med en ny, hemlig Marvelfilm, som inte har med superhjälten "Black widow" att göra.
Film • Publicerad 20 november 2021
Scarlett Johansson anländer för att ta emot American Cinematheque-priset.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Det uppger Marvel Studios-direktören Kevin Feige i samband med att Johansson tilldelas American Cinematheque-priset i Beverly Hills i Los Angeles.

– Scarlett har lånat ut sin talang och stjärnglans till Marvel Cinematic Universe i mer än ett årtionde. Att hon har valt att spela en nyckelroll i så många år är jag extremt tacksam över, säger Feige enligt Deadline.

Annons

Johansson blev i och med filmen "Black widow" – där hon spelade huvudrollen som den ryska superhjälten – den första Marvelskådespelaren att också agera exekutiv producent, enligt Feige. Hon kommer att vara någon slags producent även i den kommande filmen.

"Black widow" fick ett efterspel, då Johansson i juli stämde Marvelägaren Disney för kontraktsbrott. Hon hävdade att hon hade gått miste om uteblivna intäkter till följd av att filmen fick samtidig premiär på bio och strömningstjänsten Disney+. Parterna meddelade i månadsskiftet september-oktober att de löst den rättsliga tvisten.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons