Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Saget avled efter slag mot huvudet

Den amerikanska skådespelaren Bob Saget avled efter att ha slagit sig i huvudet, uppger hans familj i ett uttalande till .
Nöje • Publicerad 10 februari 2022
Bob Saget blev 65 år gammal. Arkivbild.
Bob Saget blev 65 år gammal. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/TT

"Man har kommit fram till att han av misstag slog bakhuvudet i något, inte tänkte mer på det och gick och lade sig", skriver familjen. Man har inte kopplat olyckan till varken alkohol eller droger.

Saget, som blev 65 år gammal, hittades död i sitt hotellrum i Florida den 9 januari.

Annons

Saget är mest känd för rollen som Danny Tanner, pappa till döttrarna D.J., Stephanie och Michelle i tv-serien "Huset fullt" som sändes mellan 1987 och 1995. I uppföljaren "Huset fullt – igen" (2016–2020) repriserade han rollen.

Han var också ståuppkomiker, programledare för "America's funniest home videos" och gjorde rösten till den äldre Ted Mosby i tv-serien "How I met your mother". Han hade också roller i filmer som "Dum och ännu dummare" och "Dirty work".

Skådespelaren hade precis inlett sin turné med den egna showen "I don't do negative tour" och hade haft en föreställning i Jacksonville Florida kvällen innan han avled.

Bara timmar innan han hittades död skrev Saget upprymt på Twitter : "Jag hade inte en aning om att jag uppträdde i två timmar i kväll. Jag är beroende av den här skiten igen."

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons