Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Reynolds: "Red notice" slog rekord på Netflix

Film • Publicerad 14 november 2021
Dwayne Johnson, Gal Gadot och Ryan Reynolds under Los Angeles-premiären av "Red notice". Arkivbild.
Dwayne Johnson, Gal Gadot och Ryan Reynolds under Los Angeles-premiären av "Red notice". Arkivbild.Foto: Jordan Strauss

Skådespelaren Ryan Reynolds avslöjar att den nysläppta filmen "Red notice" har slagit rekordet för flest strömningar under premiärdagen på Netflix. Det skriver Independent.

"Grattis till hela teamet. Jag ser fram emot "Red Notice (Taylor's version)", skriver skådespelaren skämtsamt på Twitter, och syftar på att världsstjärnan Taylor Swift nyligen släppt albumet "Red (Taylor's version)".

Annons

"Red Notice", som släpptes den 12 november på strömningstjänsten, följer en Interpol-agent i jakten på en av världens mest eftersökta konsttjuvar. Förutom Ryan Reynolds medverkar även Dwayne Johnson och Gal Gadot.

Filmen rapporteras ha en budget på 200 miljoner dollar, närmare 1,8 miljarder svenska kronor, och anses vara Netflix dyraste film hittills.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons