Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Rapace och Jonathan Banks i rymddramaserie

Tv • Publicerad 7 april 2022
Noomi Rapace spelar rollen som Jo i Apple TV+:s serie "Constellation", som beskrivs som en konspirationsbaserad psykologisk thriller. Akrivbild.
Noomi Rapace spelar rollen som Jo i Apple TV+:s serie "Constellation", som beskrivs som en konspirationsbaserad psykologisk thriller. Akrivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Svenska skådespelaren Noomi Rapace är klar för medverkan i rymdthrillerserien ”Constellation”, tillsammans med Jonathan Banks, känd från bland annat ”Breaking bad” och ”Better call Saul”, skriver Deadline.

Det är Apple TV+ som gett grönt ljus produktionen som beskrivs som en konspirationsbaserad psykologisk thriller i åtta avsnitt.

Annons

Seriens skapare och manusförfattare är Peter Harness, som bland annat står bakom ”The war of the worlds” och regissör är Michelle MacLaren, som tidigare har regisserat flera avsnitt i serier som ”Arkiv X”, ”Brottskod försvunnen”, ”Game of thrones” och ”Modern family”.

Noomi Rapace spelar Jo, en kvinna som när hon återvänder till jorden efter att ha varit med om en katastrof i rymden, upptäcker att viktiga bitar av hennes liv saknas. Jonathan Banks spelar Henry, en Nobelprisbelönad fysiker.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons