Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Profiler får ny chans i "Bachelor in paradise"

"Bachelor"-världen växer. Efter årsskiftet kommer "Bachelor in paradise".
Gamla profiler från dejtingprogrammet får en ny chans att hitta kärleken, skriver TV4 på Instagram.
Tv • Publicerad 7 oktober 2022
Bachelorvärlden utökas för programledaren Malin Stenbäck.
Bachelorvärlden utökas för programledaren Malin Stenbäck.Foto: Linus Nilsson/TV4

"Bachelor" och "Bachelorette" har blivit TV4:s flaggskepp i dejtinggenren och skapat mycket engagemang i sociala medier. Nu kommer ännu en variant.Tidigare deltagare ska samlas på en semesteranläggning i Mexiko med hopp om att hitta den rätta i "Bachelor in paradise".

– Omtyckta tidigare deltagare kommer att dyka upp, så det blir en förlängning av hela "Bachelor"-världen, säger pressansvariga Ina Kokalari på TV4.

Annons

Men till skillnad från föregångarna blir det nästan jämvikt mellan könen. I stället för att en man eller kvinna uppvaktas av flera kärlekstörstiga är det i "Bachelor in paradise" från början sju killar och sex tjejer som ska försöka bilda par

Den som blir utan ros får lämna hotellet och ersätts av nya deltagare som kommer in i programmet.

Det upplägget, och den exotiska miljön, är ett koncept som känns igen från "Paradise hotel" i Viaplay.

Men Viaplayprogrammet har just i år gått ifrån det konceptet efter kritik mot hur utsatta deltagarna har varit i den typen av dejtingprogram. Den 24 oktober har en könsneutral och snällare version premiär på Viaplay.

Fast "Bachelor in paradise" ska inte ses som ett nytt "Paradise hotel", enligt TV4.

– Det är ändå två olika program skulle jag vilja säga. Vi ser ju att "Bachelor" är ett jättepopulärt program. Det här blir ett till sätt att få följa de här människornas resa till att hitta kärleken och få en ny chans, säga Ina Kokalari.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons