Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Planerade återförening med Turbonegro

Musik • Publicerad 20 november 2021
Hans-Erik Dyvik. Arkivbild.
Hans-Erik Dyvik. Arkivbild.Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB/TT

Hans-Erik Dyvik Husbys död väcker förstämning hos vänner och fans. Nu avslöjar bandkollegan Thomas Seltzer också att Turbonegro planerat att bjuda in Hank von Helvete att gästa bandet igen 2023, skriver VG.

"Jag har aldrig varit mer sorgsen än jag är i kväll", skriver Seltzer i ett inlägg på Facebook. "Vila i frid min galna, charmerande, djävulska, plågade, älskansvärda och smarta lillebror."

Annons

Seltzer, känd som Happy Tom i det norska bandet, var kollega med Dyvik Husby från 1993 till det att Husby lämnade bandet 2009. Det senaste året har Seltzer och de andra bandmedlemmarna i hemlighet planerat att fira Turbonegro-albumet "Apocalypse dudes" 25-årsjubileum nästa år. "Det var något vi hade sett fram emot att få presentera för dig, Chris och Pål inom de närmaste månaderna. Så blev det inte", skriver Seltzer.

Hans-Erik Dyvik Husby blev 49 år gammal.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons