Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Paret Obama bakom ny Netflix-serie

Tv • Publicerad 4 juli 2021
Michelle och Barack Obama är exekutiva producenter för Netflix-serien "We the people", med premiär på den amerikanska nationaldagen.
Michelle och Barack Obama är exekutiva producenter för Netflix-serien "We the people", med premiär på den amerikanska nationaldagen.Foto: Ashlee Rezin Garcia/AP/TT
Artisten H.E.R. medverkar i Netflix-serien "We the people".
Artisten H.E.R. medverkar i Netflix-serien "We the people".Foto: Charles Sykes/AP/TT

Netflix uppmärksammar den amerikanska nationaldagen genom att släppa den nya serien "We the people". Serien består av tio korta musikavsnitt med fokus på amerikanska rättigheter och historia och riktar sig främst till barn och unga.

För att nå fram till de unga tittarna tar serieskaparna hjälp av artister som H.E.R., Janelle Monáe och Adam Lambert. Bland de medverkande finns även skådespelaren och kompositören Lin-Manuel Miranda, som ligger bakom musikaler som "In the Heights" och "Hamilton".

Annons

Serien är skapad av Chris Nee med Barack och Michelle Obama som exekutiva producenter.

"We the people" har premiär på den amerikanska nationaldagen, den 4 juli.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons