Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Nytt tv-program blir "Lyxfällan" för kändisar

Tv • Publicerad 2 juli 2020
Magnus Hedberg. Arkivbild.
Magnus Hedberg. Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT

"Lyxfällan"-experten Magnus Hedberg tar sig an svenska kändisars privatekonomi i det kommande tv-programmet "Drömfällan".

Programmet sänds i fyra avsnitt med start den 25 augusti.

Annons

"Det är fantastiskt roligt att hjälpa kända svenskar nå sina drömmar, dessutom kommer tittarna att få med sig massa konkreta tips och inspiration för att äntligen göra verklighet av sina egna drömmar", säger Magnus Hedberg i ett pressmeddelande.

En av kändisarna som får hjälp av Hedberg är artisten Douglas ”Dogge Doggelito” Leon, som lever för dagen och har "ett väldigt slösaktigt ekonomiskt beteende" som står i vägen för drömmen om ett hus i Karibien.

"Som konstnär är man alltid naken. Det var väldigt kul att spela in programmet och ännu roligare att förverkliga en dröm genom det", säger Douglas Leon i pressmeddelandet.

De tre andra avsnitten handlar om simstjärnan Emma Igelström, programledaren Josefin Crafoord och artisten Sandra Dahlberg.

"Drömfällan" har premiär tisdag den 25 augusti på Viaplay, Viafree och TV3.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons