Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Nya anklagelser riktas mot skådespelare

Hollywoodstjärnan Jonathan Majors anklagas för misshandel av tidigare partners och hotfullt beteende mot kollegor, rapporterar Los Angeles Times. Anklagelserna framkommer i en artikel i Rolling Stone, där mer än 40 personer som varit nära skådespelaren citeras.
Nöje • Publicerad 1 juli 2023
Jonathan Majors anklagas för misshandel och trakasserier. Arkivbild.Foto: Steven Hirsch/AP/TT

Bland de allvarligaste anklagelserna är påståenden om att Majors fysiskt och psykiskt misshandlat en tidigare flickvän och psykiskt misshandlat en annan partner. Anklagelserna läggs fram i nio separata vittnesmål, samtliga anonyma.

Det finns också påståenden om att skådespelaren betett sig aggressivt mot tidigare kollegor och klasskamrater på universitetet. Majors nekar till alla anklagelser. Hans försvarsadvokat kallar det för en "häxjakt", och hävdar att anklagelserna baseras på hörsägen.

Annons

Jonathan Majors greps tidigare i år i New York efter misstänkt misshandel mot en 30-årig kvinna. Han åtalades senare för både misshandel och trakasserier, och fick besöksförbud. Rättegång väntar den 3 augusti.

Jonathan Majors fick sitt genombrott 2020 i filmen "The last black man in San Fransisco" och har spelat i filmer som "Loki", "Creed III" och "Ant-Man and the Wasp: Quantumania".

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons