GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny säsong av "Förhöret" får premiär

Tv • Publicerad 4 augusti 2021
Trine Dyrholm spelar huvudrollen i den andra säsongen av kriminaldramat "Förhöret". Pressbild.
Trine Dyrholm spelar huvudrollen i den andra säsongen av kriminaldramat "Förhöret". Pressbild.
Foto: Jacob Møller

Den andra säsongen av det hyllade danska kriminaldramat "Förhöret" får premiär den 29 augusti.

Den första säsongens åtta avsnitt utspelades under ett och samma dygn, i varje avsnitt konfronterades en ny misstänkt av polisen Bjørn Rasmussen (Ulrich Thomsen) vars dotter blivit mördad.

Nu är det psykologen Susanne, som spelas av Trine Dyrholm, som står i centrum. Susanne har förlorat sin dotter och får plötsligt en möjlighet att rädda en annan ung kvinnas liv.

I den nya säsongen kommer även bland andra Pernilla August, Ulrich Thomsen och Dar Salim att medverka.

De åtta nya avsnitten är skrivna och regisserade av Christoffer Boe med Anna Juul som medförfattare, och visas på Viaplay.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.