Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Nu gör Coachellafestivalen comeback

Musik • Publicerad 15 april 2022
Den amerikanska musikfestivalen Coachella drar återigen i gång efter ett två år långt uppehåll. Bild från 2019-års festival.Foto: AP/TT

I dag drar den amerikanska musikfestivalen Coachella återigen i gång – efter att evenemanget de senaste två åren ställts in på grund av coronapandemin.

Under festivalen, som är en av världens största, samlas upp till en halv miljon musikälskare på Empire Polo Fields i Indio i den kaliforniska öknen under två aprilhelger.

Annons

Huvudnamn under årets festival är Billie Eilish, Harry Styles och Swedish House Mafia tillsammans med The Weeknd. De sistnämnda ersätter Kanye West – eller Ye, som han numera kallar sig – som hoppade av festivalen förra veckan.

Även namn som Phoebe Bridgers, Megan Thee Stallion och svenska artisterna Snoh Aalegra och Viagra boys spelar under evenemanget.

Årets Coachellafestival pågår mellan den 15-17 april och 22-14 april.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons