Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Nick Carter: ”Mitt hjärta är krossat”

Nöje • Publicerad 6 november 2022
Backstreetboys-sångaren Nick Carter, till vänster, kommenterar sin bror Aaron Carters plötsliga bortgång. Arkivbild.
Backstreetboys-sångaren Nick Carter, till vänster, kommenterar sin bror Aaron Carters plötsliga bortgång. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/TT

Nu kommenterar Nick Carter sin brors, artisten Aaron Carters, bortgång. I ett känslosamt inlägg på Instagram med en barndomsbild av de två tillsammans skriver Backstreetboys-sångaren:

"Mitt hjärta är krossat i dag. Även om min bror och jag har haft en komplicerad relation så har min kärlek till honom aldrig mattats av."

Annons

Någon orsak till Aaron Carters bortgång har inte offentliggjorts, men Nick Carter antyder i sitt inlägg att det plötsliga dödsfallet var drogrelaterat.

"Ibland vill vi skylla på någon eller något för en förlust. Men sanningen är att missbruk och psykisk ohälsa är den verkliga skurken här. Jag älskar dig Chizz., nu får du en chans att äntligen få lite frid som du aldrig kunde hitta här på jorden... Gud, var snäll och ta hand om min lillebror", avslutar han inlägget.

Aaron Carter hittades död i sitt hem i Lancaster i Kalifornien på lördagen. Han slog igenom som barnstjärna under 1990-talet och är bland annat känd för låten "I want candy".

Aaron Carter blev 34 år.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons