GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Meningslösa gästspel osynliggör FKA twigs på nya skivan

Skivrecension • Publicerad 19 januari 2022 • Uppdaterad 20 januari 2022
Detta är en recension i Blekinge Läns Tidning. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Pop/R&B

FKA twigs

Album: Caprisongs

Skivbolag: Young/Atlantic

‘’Caprisongs’’ bär på 48 minuter av tydliga radioambitioner. FKA twigs har beskrivit det som en ‘’mixtape’’, en möjlig förklaring till varför hon knappt märks av på sitt eget album. Nio gästartister stjäl mikrofontid, varav Daniel Caesar är den enda som tillför något. The Weeknd tillför visserligen miljontals streams men är musikaliskt likblek på ‘’Tears in the club’’.

Större delen av materialet står sig stadigt mot konkurrensen inom samma överenergiska poptrend. Det är trots allt en bra platta, men den är ojämn och opersonlig. Det är också ett kliv bort från allt som särskiljer FKA twigs från resten av popeliten. Uppföljaren till 2019 års otroliga ‘’Magdalene’’ är i det avseendet en besvikelse, trots sina kvalitéer.

Alexander ForslundSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.