Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Malmö stad stöttar "Tunna blå linjen"

Gizem Erdogan som polisen Leah i "Tunna blå linjen". Pressbild.
Gizem Erdogan som polisen Leah i "Tunna blå linjen". Pressbild.
Foto: SVT/TT

Malmö stad vill gå in med pengar för att stötta SVT:s polisserie "Tunna blå linjen". Det handlar om 1,5 miljoner kronor som kommunledningen vill bidra med till inspelningen av den andra säsongen, skriver Skånska Dagbladet.

– Tv-serien har lyft Malmö som en varm stad, fylld med liv och mänskliga relationer, men också utmaningar. Vi menar att serien har stärkt stadens varumärke och identitet och vill stötta de fortsatta filminspelningarna, säger näringslivsdirektör Micael Nord till tidningen.

Det finns också ekonomiska intressen, förklarar han.

– Genom inspelningarna skapas det också jobb för filmarbetare i regionen och näringen och allmänheten engageras i de olika filmscenerna, säger Micael Nord till Skånska Dagbladet.