Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lucinda Williams drabbad av stroke

Lucinda Williams. Arkivbild.
Lucinda Williams. Arkivbild.
Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Den amerikanska singer-songwritern Lucinda Williams drabbades av en stroke förra året och kan inte längre spela gitarr, skriver Rolling Stone.

Det var i november som den nu 68-åriga Williams plötsligt inte kunde stå på benen.

– En ambulans kom och hämtade mig och vi sade åt dem att inte sätta på sirenen. Vi ville inte skrämma grannarna eller så. Men de satte på sirenen, säger hon till Rolling Stone i sin första intervju sedan händelsen.

På sjukhuset i Nashville konstaterade man att Williams fått en blodpropp hjärnan och att hennes vänstra kroppshalva blivit påverkad. Ett halvår senare går hon fortfarande med käpp och hon har ställt in en planerad festivalspelning, men enligt läkarna väntas hon bli helt återställd med tiden.

Läs mer