GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Newkids nya album är lika djup som en barnpool

Skivrecension • Publicerad 19 januari 2022 • Uppdaterad 20 januari 2022
Detta är en recension i Blekinge Läns Tidning. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Pop

Newkid

Album: Vi

Skivbolag: Sony

Newkids tidigare musik har överskridit genrer och influerats av R&B och hiphop. I nya skivan “Vi” övergår han till renodlad pop, med ett sound som påminner något om Victor Leksell. Albumet börjar bra med catchiga “Ingen luft mellan oss” och fina balladen “Aska”. Sakta men säkert blir dock lyssningen klyschig och opersonlig. Det här är musik som inte tar några risker, och därför också glöms bort så fort den stängs av. När han sjunger “Minns inte vem men någon sa, på dina ärr syns vart du var, men ingenting om vart du ska“ måste jag plocka fram skämskudden. Oavsett hur fint Newkid sjunger är det i slutändan bara floskler ovanpå generiska melodier. “Vi” är ett gäng oskiljbara melodifestivalbidrag med texter lika djupa som en barnpool.

Tuva LejonklouSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.