Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Labyrint sätter annat Uppsala på teaterscenen

Teater • Publicerad 17 november 2021
Medlemmar i Gottsunda-bandet Labyrint har skrivit text och musik till den nya teaterpjäsen "Bra där!". Arkivbild.
Medlemmar i Gottsunda-bandet Labyrint har skrivit text och musik till den nya teaterpjäsen "Bra där!". Arkivbild.Foto: Christine Olsson/TT

Hiphopen har huvudrollen i pjäsen "Bra där!" på Uppsala Stadsteater i vår. Aki (Aleksi Swallow), Dajanko (Dejan Milacic) och Sai (Simon Wimmer) från gruppen Labyrint har skrivit texterna och gjort musiken tillsammans med producenten Masse Salazar. Medlemmarna i Labyrint kommer från Gottsunda, och Petra Brylander beskriver deras föreställning som "en berättelse om Uppsala som vi aldrig tidigare sett på teaterscenen".

"Bra där!" får urpremiär på stora scenen 2 april nästa år. Sai från Labyrint har tidigare gjort musiken till föreställningen "Min mamma" som även den spelades på Uppsala Stadsteater och hade digital urpremiär i våras.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons