Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Justin Bieber skjuter upp resten av turnén

Musik • Publicerad 6 oktober 2022
Justin Bieber ställer in sin världsturné Justice World Tour av hälsoskäl. Arkivbild.
Justin Bieber ställer in sin världsturné Justice World Tour av hälsoskäl. Arkivbild.Foto: Andy Kropa/AP

Justin Bieber meddelar att han ställer in även resterande delen av sin världsturné Justice World Tour för att "prioritera sin hälsa", skriver arrangören All Things Live Sweden i ett pressmeddelande.

Det var efter en konsert i Rio i Brasilien i början av september som stjärnan bestämde sig för att ta en paus. Turnén var redan framskjuten efter att sångaren drabbats av ett virus som gett honom sjukdomen Ramsay Hunts syndrom, som innebar att hans ansikte delvis förlamades.

Annons

"Jag kommer att bli bättre, men just nu måste jag vila för att bli frisk", skrev Bieber på Instagram, men nu skjuts alltså resterande spelningar – 56 stycken – upp till nästa år.

Justin Bieber skulle under hösten och vintern ha besökt Asien, Australien och Europa och en konsert i Stockholm var planerad till den 15 mars nästa år.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons