GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Kultur

Johan Glans gör comeback på standup-scenen

Nöje • Publicerad 28 november 2022
Komikern Johan Glans åker på en stor turné i sommar. Arkivbild.
Komikern Johan Glans åker på en stor turné i sommar. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

I sommar åker den folkkäre komikern Johan Glans på sin första egna sommarturné. Turnén är komikerns första på fem år och den tar honom till ett tjugotal svenska orter.

"Det ska bli extremt roligt att åka ut på de svenska vägarna igen och jag längtar efter att möta publiken runt om i landet. Standup och sommar hör ihop, och det är något jag hoppas att alla kommer känna", säger Johan Glans i ett pressmeddelande.

I föreställningen får publiken ta del av den humor med skånsk charm som har gjort Johan Glans älskad av svenska folket. Turnén har premiär på Skansens scen i Stockholm den 18 juni och avslutas på Sofiero Slott i Helsingborg den 12 augusti.

Turnéplan: 18/6 Stockholm, 28/6 Uppsala, 29/6 Nyköping, 30/6 Örebro, 1/7 Rättvik, 5/7 Ronneby, 7/7 Sundsvall, 8/7 Umeå, 9/7 Luleå, 14/7 Visby, 16/7 Varberg, 21/7 Ystad, 22/7 Borgholm, 23/7 Halmstad, 28/7 Lidköping, 29/7 Kristianstad, 4/8 Göteborg, 9/8 Vadstena, 10/8 Huskvarna, 12/8 Helsingborg.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.