Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Gallaghers konsert avbruten efter bombhot

Nöje • Publicerad 10 juli 2023
Ett bombhot ställde in konserten med Noel Gallagher och hans band Noel Gallaghers high flying birds och i stället fick teatern utrymmas och stängas. Arkivbild.
Ett bombhot ställde in konserten med Noel Gallagher och hans band Noel Gallaghers high flying birds och i stället fick teatern utrymmas och stängas. Arkivbild.Foto: Balazs Mohai/AP/TT

Ett bombhot på Saratoga Performing Arts Center i delstaten New York under lördagen fick amfiteatern att utrymmas och stängas ner innan huvudakten, rockbandet Noel Gallaghers high flying birds, kunde inta scenen, skriver Billboard.

Ingen person skadades vid evakueringen och efter att hundpatruller genomsökt lokalen kunde det konstateras att inget explosivt ämne hittats.

Annons

Konserten var en del av den serie sommarspelningar som genomförs i samband med den nya skivan "Council skies", som släpptes den 2 juni.

Noel Gallagher slog igenom i det legendariska Manchesterbandet Oasis på 90-talet och släppte sin första soloskiva "Noel Gallagher's high flying birds" 2011.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons