Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Dua Lipas management utser Eurovisionbidrag

Eurovision Song Contest • Publicerad 21 oktober 2021
Popstjärnan Dua Lipa lånar ut sitt management till Storbritanniens Eurovisionsatsning. Arkivbild.
Popstjärnan Dua Lipa lånar ut sitt management till Storbritanniens Eurovisionsatsning. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Inför nästa års Eurovision Song Contest vill ingen i Storbritannien se en upprepning av årets brittiska bidrags totalpoäng.

James Newman kammade hem noll poäng för låten "Embers", och för att råda bot på detta har managementgruppen som jobbar med internationella storstjärnor som Dua Lipa, Ellie Goulding och Lana Del Rey anlitats för att utse nästa års bidrag, skriver NME.

Annons

"Vi ser fram emot att samarbeta med BBC, och kommer att använda Eurovision som plattform för att på ett rättvist sätt spegla den mångfacetterade musikaliska myllan i världsklass som Storbritannien är känt för världen över", säger en talesperson för managementgruppen Tap Music i ett pressmeddelande.

Storbritannien vann senast Eurovision Song Contest 1997, när Katrina and the Waves sjöng "Love shine a light" i Dublin.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons