1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Kultur

Då kommer nya "Hotell Transsylvanien"

Film • Publicerad 9 april 2021
Selena Gomez gör en av röstrollerna i "Hotell Transsylvanien 4". Arkivbild.
Selena Gomez gör en av röstrollerna i "Hotell Transsylvanien 4". Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Den som längtat efter nästa del i Greve Draculas bravader i Sony Pictures animerade "Hotell Transsylvanien"-filmserie behöver inte vänta så länge som det var tänkt. Filmbolaget meddelar nu att "Hotell Transsylvanien 4" får världspremiär den 23 juli i år, i stället för i december som det först var tänkt.

Sony avslöjar också att den engelska titeln på filmen blir "Hotel Transylvania: Transformania". Vilken den svenska filmtiteln blir är ännu inte känt.

Den första delen i filmserien hade premiär 2012 med Adam Sandler, Selena Gomez och Andy Samberg i röstrollerna. Samtliga återvänder även denna gång.

Att det skulle komma ännu en uppföljare på "Hotell Transsylvanien"-filmerna var inte oväntat – de tre tidigare filmerna har blivit stora kassasuccéer. Den tredje, "Hotell Transsylvanien: En monstersemester" (2018), spelade in över 4,5 miljarder kronor världen över.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.