Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Costners exfru kräver 2,7 miljoner – i månaden

Nöje • Publicerad 2 juli 2023
Kevin Costner och Christine Baumgartner var gifta i 18 år och har tre gemensamma barn. Arkivbild.
Kevin Costner och Christine Baumgartner var gifta i 18 år och har tre gemensamma barn. Arkivbild.Foto: Paul A. Hebert/AP/TT

I våras skilde sig den amerikanska skådespelaren Kevin Costner från Christine Baumgartner, efter drygt 18 år som gifta. Nu kräver Baumgartner sin exman på drygt 2,7 miljoner svenska kronor i underhåll varje månad, skriver Expressen.

Som gifta levde paret ett lyxliv, och anledningen till underhållskravet är att exfrun vill kunna betala de anställda som jobbar för henne och deras gemensamma barn, enligt handlingar som Radaronline tagit del av.

Annons

De som ska avlönas är bland annat en husföreståndare som sköter logistiken för barnens aktiviteter och en hushållerska, enligt dokumentet.

"Mitt största mål är att se till att våra barn fortsätter att trivas, och att de bor i ett hem och har samma livsstil när de är hos mig, som åtminstone kan jämföras med den de har hos sin pappa", skriver Christine Baumgartner.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons