GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Cameron Diaz återupptar skådespelarkarriären

Cameron Diaz, 49, som för några år sade hejdå till Hollywood, ska medverka i en ny film tillsammans med Jamie Foxx.
Film • Publicerad 30 juni 2022
Cameron Diaz ställer sig åter framför filmkameran. Arkivbild.
Cameron Diaz ställer sig åter framför filmkameran. Arkivbild.Foto: Dan Steinberg/Invision/AP/TT

Foxx kommer med nyheten i ett inlägg på Twitter.

I ett ljudklipp hörs hur han talar i telefon med Diaz, som säger att hon inte riktigt vet hur hon ska gå tillväga. Foxx kopplar då in en annan person för att ge Diaz råd om hur det är att komma tillbaka till jobbet efter att ha "gått i pension" – och det är ingen mindre än NFL-stjärnan Tom Brady.

Brady, en av tidernas främste inom amerikansk fotboll, gick i pension i februari i år för att bara några månader senare ångra sig och börja spela igen.

– Jamie sade att du behöver lite tips om hur det är att "avpensionera sig". Jag är rätt framgångsrik vad gäller "avpensionering", säger Brady.

Diaz bekräftar uppgifterna i en story på Instagram.

Filmen som Foxx och Diaz ska medverka i är en Netflix-producerad action-komedi, rapporterar Variety. Enligt Foxx startar inspelningarna senare i år.

Diaz senaste stora roll var i "Annie" 2014, en film som även Foxx medverkade i.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.