Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Britney Spears får skriva på själv

Nöje • Publicerad 9 december 2021
Britney Spears pappa är inte längre hennes förmyndare, men hon fortsätter att slåss för sin frihet i rätten. Arkivbild.
Britney Spears pappa är inte längre hennes förmyndare, men hon fortsätter att slåss för sin frihet i rätten. Arkivbild.Foto: AP/TT

Britney Spears förmyndarskap har avslutats, men stjärnan fortsätter kampen för sin frihet i rätten. Nu har samma domare som upphävde hennes förmyndarskap också bestämt att Spears själv ska få skriva under finansiella dokument som rör hennes egendom, skriver Variety.

Britney Spears advokat sade i rätten att "Spears, en oberoende kvinna som inte är under förmyndarskap, borde ha rätten att skriva under dokument själv".

Annons

Revisorn John Zabel har fortsatt ha rätten att styra en del ärenden som rör Britney Spears egendom, och ska fortsätta att ha den rätten till januari. Stjärnans pappa begärde via sin advokat rätten att få insyn i Spears plan för sin egendom, vilket John Zabels advokat protesterade mot.

James Spears förmyndarskap över sin dotter har pågått sedan 2008 och avslutades i november i år.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons