Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Bokmässan snuvas på lättnaderna

Kultur/Nöje • Publicerad 7 september 2021
Så här mycket folk kommer det inte att vara på Bokmässan i Göteborg, som arrangeras precis innan lättnaderna i restriktionerna slår in. Bild från Bokmässan 2019.
Så här mycket folk kommer det inte att vara på Bokmässan i Göteborg, som arrangeras precis innan lättnaderna i restriktionerna slår in. Bild från Bokmässan 2019.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Runt om i Kultursverige jublas det över lättnader i restriktionerna från och med 29 september. Men vissa evenemang har hamnat på fel sida datumlinjen. Ett av dem är Bokmässan i Göteborg som arrangeras 23–26 september.

Snubblande nära, alltså.

Annons

– Det är klart att det hade varit välkommet med några dagar tidigare, säger Frida Edman, Bokmässans ansvariga, med ett lätt skratt.

Någon bitterhet känner hon inte. Det är trots allt det här scenariot Bokmässan planerat för.

– Vi är inte så jätteöverraskade att det sker i slutet av september. Vi är också väldigt glada att vi går mot en normalisering i det stora hela och kan planera för en fantastisk bokmässa nästa år. Då kommer vi att känna igen oss igen och mingla runt på mässgolvet, säger Edman.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons